Information og markedsføring

FFD's Informationsafdeling har til opgave at udbrede kendskabet til højskolerne og medvirke til at sikre skoleformen et godt omdømme.

Aktiviteter

Rådgivning

Informationsteamet understøtter højskolerne med kvalificeret information og rådgivning om hjemmesider, sociale medier, annoncering, eventmageri m.v..    

Højskolekatalog og inspirationshæfte

Vi udgiver et fælleskatalog med korte kurser og et inspirationshæfte om lange højskoleophold. Kataloget med lange ophold er målrettet de unge og distribueres med bl.a. Tjeck. Hæftet sendes også til biblioteker, skoler/uddannelsesinstitutioner af enhver art, jobcentre, fagforeninger, politiske partier mv.

Kataloget med de korte kurser er målrettet voksne og sendes til bibliotekerne, venteværelsesteder, posthuse, foreninger, borgerservice, turistkontorer, voksen-uddannelser, sogne osv.

Materialet er gratis. Bestil højskolekatalog/hæfte eller læs det online.

Informationsseminar og kursusvirksomhed

Hvert år afholder vi et informationsseminar, hvor oplægsholdere kommer med gode råd til kommunikation og eksponering, og hvor vi præsenterer vores kommende indsatser i forbindelse med kommunikation, PR og markedsføring.

Vi afholder løbende supplerende kurser for højskolernes informations- og kommunikationsmedarbejdere. Kurserne er en glimrende mulighed for at udveksle erfaringer og skabe netværk.

Læs mere om Folkehøjskolernes Forenings kurser.

Hjemmesider

  • hojskolerne.dk præsenterer alle højskolerne og deres kurser. Siden opdateres løbende - og med det samme, når en højskole indgiver nye oplysninger.
  • ffd.dk er foreningens hjemmeside for højskoleansatte, vejledere, politikere m.m.
  • hojskolesangbogen.dk indeholder relevant information om højskolesangbogen, sangene og diverse relaterede produkter.
  • danishfolkhighschools.com/ er foreningens engelsksprogede hjemmeside.

Aktuel kampagne


Annoncering

Vi annoncerer primært for lange højskoleophold i aviser, magasiner og online. Der er lavet flere aftaler med aviser om særtillæg om højskolerne.

Jakob Bonde Rasmussen

Kommunikation
Kommunikationschef
Markedsføring, web, netværk m.v.
jbr@ffd.dk
Tlf. 3336 4039 / 2172 7330
So Me _logo _linkedin2So Me _logo _twitter

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven