Støttemuligheder

Mangler du midler til internationale aktiviteter eller igangsættelse af en større indsats på det internationale område? Få et overblik over tilskudsordninger her.

conversation3

Der er en lang række puljer som du kan søge til projekter, aktiviter, internationalt samarbejde mv. Nogen puljer støtter nordiske, andre europæiske, andre igen er genre/temaspecifikke, eks. til kunst og musikprojekter. Herunder finder du et udvalg, som indeholder gode muligheder for højskolernes internationale arbejde.

 

Norden - det officielle nordiske samarbejde

Noridsk Ministerråd og Nordisk råds samlede støtteordninger. Hvis du har et projekt eller en idé, der indvolverer samarbejde mellem insitutioner eller organisioner i et eller flere nordiske lande kan du finde støttemuligheder via Norden.

Læs mere

Nordplus programmer

Nordplus er et program under Noridsk Ministerråd. De er tre underprogrammer: Nordplussprog, Nordplus Horisontal og Nordplus Voksen. Alle programmer tilbyder projekt og samarbejdsstøtte til indenfor området Livslang Lærling.

Læs mere 

Europa-Nævnet

Pulje C i Europa-Nævnet kan søges af enkelte skoler til projekter, aktiviteter og arrangementer omkring Europa. Tilskud til transport, honoarer, oplysningsmateriale mv.

Læs mere

Erasmus+

Erasmus+ er et EU rammeprogram som omfatter tilskud til projekter omkring udannelse, træning, ungdom og sport i ét. Der findes en række delprogrammer som er oplagte for højskolerne at søge, til internationale og europæiske projekter.

Læs mere

Den Europæiske Kulturfond

Her er det muligt at søge funding til projekter og aktiviteter, der har fokus på europæisk kultur. Projekter og initiativer, der søger at forbinde kultur, samfund og demokrati er deres hovedfokus.  

Læs mere

International Scenekunst

Statens Kunstfond støtter scenekunstaktiviter, der sigter mod at integrere og skabe opmærksomhed på det internationale område. Der kan gives bl.a. støtte til musik/kunstfestivaler med internationalt indhold, internationale gæstespil og netværksopbygning.

Læs mere 

Verdensmusik

Foreningen World Music Denmark giver støtte til arrangører af musik-arrangenter, der har fokus på at fremme dansk world. Bl.a. kan der søges om støtte via. projektet "World i Provinsen".

Læs mere

 

Danidas Oplysningsbevilling

Danida råder over en oplysningsbevilling som du kan søge, hvis du laver et formidlingsprojekt i Danmark omkring udviklingsarbejde i u-lande.  

Læs mere

 ________________ 

Bliv bedre til projekter

CISU's (tidligere Projektrådgivningen) kurser gør dig bedre til at planlægge, gennemføre og afslutte projekter, og du får information om muligheder og regler. Læs mere på Projektrådgivningens hjemmeside.

Du kan finde en oversigt over de internationale puljer og direkte link til ansøgningssiderne her (Exel)

 

Hvis du har spørgsmål eller ideer til projekter, som du gerne vil have sparing på, kan du kontakte International Konsulent i Højskolernes Hus, Sara Skovborg Mortensen, sam@ffd.dk eller 21192882/33364262

 

Søg på ffd.dk

Sara Skovborg Mortensen

Udvikling
International Konsulent
Pædagogisk udvikling, internationale elever og puljemidler
sam@ffd.dk
Tlf.  3336 4262 / 2119 2882
So Me _logo _linkedin2

Evelina Gold

Udvikling
Webredaktør/ web editor, www.globalstory.dk
Tlf. 3336 4268 / 2891 3051
eg@ffd.dk

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven