Syng, spis og snak

"Syng, spis og snak" er et fællessangsprojekt støttet af Nordea-fonden. Højskolerne, Efterskolerne og Friskolerne i Danmark inviterer nationen til fællessang, fællesspisning og gode samtaler.

Ny bevilling

Syng, spis og snak har pr. 1. januar 2020 fået en ny 3-årig bevilling fra Nordea-fonden på 4.990.000 kr. Projektet er et samarbejde mellem de frie skoler, og det er muligt for både højskoler, efterskoler og friskoler at ansøge om at være med.

Friskolerne
Efterskolerne
Højskolerne

Ansøg om at deltage i Syng, spis og snak

Den nye bevilling gør det muligt at åbne op for en ansøgningsrunde, hvor fem skoler fra hver skoleform kan tiltræde projektet.

Læs hvordan du ansøger om at deltage

Hent materialer

Projektet opererer inden for et fælles udtryk gennem brand og design. De skoler, der deltager, kan hente materialer i forbindelse med afholdelse af arrangementer her.

Hent materiale til Syng, spis og snak arrangementer.

Akkompagnement til 100 sange

Som en del af projektet indspilles hundrede populære sange fra Højskolesangbogen, som kan streames og downloades til akkompagnementsbrug, hvis der ikke er en pianist til stede.

Læs mere om de 100 sange

Historier om sangene

Sanghåndbogen fra 2006 kan man læse baggrundshistoriene for sangene og melodierne i Højskolesangbogen. I dette projekt bliver de 100 populære sanges tekster opdateret og vil løbende findes på www.hojskolesangbogen.dk.

Læs baggrundshistorier om sange og melodier

Rasmus Skov Borring

Forlagsredaktør & projektleder
Forlag

Forlag og "Syng, spis og snak"

  

Anne Bøgeholm Mikkelsen

Projektmedarbejder
Forlag

Forlag og "Syng, spis og snak"

Nordea-fonden

Projektet er blevet til med støtte fra Nordea-fonden.