Højskolernes Ambassadørnetværk

Højskolernes Ambassadørnetværk er et netværk af frivillige tidligere højskoleelever, der gennem aktiviteter og events ønsker at sikre, at højskoleåndens potentialer når hele det danske samfund.

Hvorfor har Højskolerne et ambassadørnetværk?

Målet for Ambassadørnetværket er at få højskolestemningen ud i samfundet med forskellige projekter og aktiviteter. Vi ønsker at arbejde med fortællingen om folkehøjskolerne som en folkelig bevægelse, der er for alle!

På den måde kan ambassadørerne bane vejen for flere mangfoldige møder mellem 'højskolen' og resten af samfundet, og i det fællesskab kan vigtige problemstillinger blive sat på dagsordenen. 

For at gøre dette muligt, har vi brug for højskoleambassadører, der som frivillige ildsjæle har lyst til at gøre en særlig indsats for Højskolerne efter deres højskoleophold. Er det noget for dig? Så læs videre på siden her!

Hvorfor være frivillig højskoleambassadør?

Som frivillig højskoleambassadør får du:

  • Udviklet dine kompetencer inden for f.eks. samarbejde, eventplanlægning og projektledelse.
  • Mulighed for at sætte højskoleværdierne på dagsordenen i samfundet.
  • Oplevelsen af at gøre noget sammen med andre – med udgangspunkt i en fælles interesse.
  • Efaring med selv at udvikle og udføre aktiviteter og projekter.
  • Et frivillighedsbevis med dine opgaver og kompetencer skitseret.
  • Gratis deltagelse på Højskolernes Topmøde d.9/4-11/4 2021. 

Hvad kræver det at være Højskoleambassadør?

  • Du skal helst kunne deltage i Højskolernes Topmøde d.9/4-11/4 2021.  . Hvis du ikke kan deltage i topmødet, eller ikke kan vente med at komme igang, så er der stadig mulighed for at starte et projekt eller event. Kontakt da Matthew på md@ffd.dk.
  • Du forpligter dig til at udvikle og afvikle et arrangement i løbet af et år.

Højskolernes Topmøde 

På Højskolernes Topmøde vil du møde andre ambassadører og I vil sammen være med til at sprede højskolestemningen til resten af samfundet ved at planlægge projekter, aktiviteter og events. Derudover byder weekenden på højskolesang, oplæg og fest - som du kender det fra dit højskoleophold!

Mere information om Topmødet i 2021 kommer snart.

Højskolernes Topmøde er støttet af:

 undefined

Vores forventninger til dig som højskoleambassadør

Vi forventer, at du som ambassadør medvirker til at afholde mindst ét event eller en aktivitet årligt, der bringer højskoleånden ud i samfundet.

Grupperne vil være selvkørende, og du vil som ambassadør derfor selv skulle tage ansvar for planlægning og afholdelsen af aktiviteten – selvfølgelig med støtte fra os i det omfang, I har brug for det. 

Du skal være medlem af facebookgruppen: Højskolernes Ambassadørnetværk, hvor der løbende vil komme information omkring ambasadærnetværket.

Hvordan kan du blive højskoleambassadør?

For at blive højskoleambassadør skal man selv have gået på højskole.

Skriv til Matthew, md@ffd.dk, hvis du er interesseret i at høre mere, så vil han meget gerne hjælpe med at komme igang med jeres projekt og vejlede jer omkring de muligheder I har.

 

We want you!

Information til nuværende ambassadører

Find mere information om projektafvikling og puljeansøgninger.

Information til ambassadører