Om skolen

'Om skolen' er nogle af de vigtigste informationer på kursussøgning. Det er brugerens mulighed for at vurdere skolen og søgemaskinens mulighed for at vægte skolerne i forhold til hinanden. Her får du anbefalinger til at lave en god tekst i beskrivelserne.

Skriv en god og relevant tekst

Hele kursussøgningens mål er at give brugere den bedste mulighed for at finde et kursus, der passer til interesser, tid, sted m.m. Vi har på workshop og i test konkluderet, at vi gør det lettere for den almindelige bruger at sammenligne og læse tekster, hvis skolerne har samme felter og nogenlunde samme længde på beskrivelserne.

Aller vigtigst for læsningen er, at teksterne beskriver skolen så præcist og læsevenligt som muligt.

Både på engelsk og dansk

Alle tekster kan skrives både på dansk og engelsk. Den største ændring fra det gamle til det nye system bliver, at alt kan præsentes på engelsk – på den engelske side. Hvis der ikke står noget i de engelske felter – på skolesider og kurser -  optræder I ikke på den engelske hjemmeside www.danishfolkhighschools.com.

Skal skolen med på den engelske side

Så hvis jeres skole skal præsenteres på den engelske side, skal skolen som minimum udfylde et engelsk navn, et resume og en beskrivelse.

Kort beskrivelse med link til skolens hjemmeside

De fire felter:

• Om skolen (maks 1200 tegn)
  • Fag og emner (maks 1200 tegn)
  • Praktiske oplysninger (maks 1200 tegn)
  • Resume (maks 350 tegn)

er meget vigtige, både i forhold til brugerens mulighed for at vurdere om skolen er relevant, og for søgerobotten analyse af hvilke ord, der er de vigtige skolens side.

Resuméet

Resuméet er den tekst brugeren ser først, og den tekst, der skal gøre det let for en bruger at sammenligne skoler. Man kunne kalde det skolens elevatortale.

Om skolen, Fag og emner og Praktiske oplysninger

Om skolen, Fag og emner og Praktiske oplysninger er som det gamle system, der I beskriver skolen, jeres fokus, jeres ånd m.m. Link til jeres egen hjemmeside er vigtige i den sammenhæng. Tænk teksten som en appetitvækker til noget, man kan læse mere om på jeres egen hjemmeside.

Billeder

Der er lagt op til at billeder primært er topbillede og 5 skolebilleder, som uploades under fanebladet filer.

Man kan godt sætte billeder ind i teksten. Billedet skal ligge på jeres egen hjemmeside og sættes ind ved at kopiere linket til billedet ind i billedeeditoren, som vist herunder med link til et billede, der i forvejen ligger på giv.dk. Der er god brugervenlighed i, at billederne på hojskolerne.dk er de samme som de vigtigste billeder skolens egen hjemmeside. Det skaber brugervenlig genkendelse.

Billedefilens størrelse

Hvis du vil have billederne til at fylde hele bredden skal du sætte "Width" til 650 px og lade "Height" være tom. Så skaleres billedet højde automatisk. Hele hojskolerne.dks layout er baseret på 1170 * 600 – så hvis du skaber billeder der er 650 * 333 passer de ind i hojskolerne.dk’s look.

Skolebilleder bliver kun vist på skolesider, men hvis du nu er smart så højreklikker du på billedet og vælger "kopier url "– og den url kan du så bruge til at sætte billeder ind på kursussiderne.

Billeder sættes ind teksten ved at linke til et billede, som ligger på skolens egen hjemmeside.

Skriv med klassisk SEO optimering for øje

Vi har en række værktøjer til at vurdere ords relevans i søgningen. Men husk det vigtigste er altid at skrive en god tekst rettet mod brugeren.

Kursusbeskrivelserne er vigtigst

Det vigtig din skolebeskrivelse er god, men aller vigtigst er at kursusbeskrivelserne er søgeoptimeret. Brug værktøjerne læner sig op af de klassiske SEO greb: Ord der står i overskrifter, billedetekster og linktekster får mere vægt. Jo flere gange et ord står i brødteksten, jo mere relevant. Hvis det optræder overdrevent mange gange, trækker det fra.

Læs mere om Googles råd til god SEO

Sørg for at jeres kernefag, liniefag og vigtige begreber står i brødteksten på kursusbeskrivelserne og link meget gerne til uddybende beskrivelser på egen hjemmeside.

Information om rejser, priser og elevpladser

på fanen 'Om skolen' er yderligere tre felter, hvor I kan skrive maks 250 tegn om

• rejser,
  • priser og
  • elevpladser.

Det er lige som de øvrige felter på denne side tænkt som informationer, der skal gøre sammenligning lettere. Der er også mulighed for at linke videre til skolens hjemmeside, til uddybende informationer.  Link bliver automatisk stylet med vores special link, som vist herunder.

Link bliver automatisk stylet som dette link

Rejser er alle typer rejseaktiviteter. Fx

Der er studieture til Prag. Uddannelsestur til Østrig i slutningen af højskoleopholdet.

Link til skolens side

Priser er som minimum et link til skolens hjemmeside, hvor priserne står beskrevet. Skriv gerne om mulighederne og standardpriserne. fx:

På lange ophold: Dobbeltværelse kr. 2186/2160  pr uge. (kr. 2535/1886 kr pr uge. tremandvær.). Du kan også få enkeltværelse eller være dagselev.

Korte kurser koster typisk kr. 4.100 (Enkeltværelse: kr. 5.200)

Link til skolens priser

Elevpladser er en beskrivelse af, hvor mange der kan bo på skolen. Antal elevpladser tages fra feltet af samme navn. Beskrivelsen kunne fx.være

Der er i alt 46 værelser og 10 af dem dobbelt/trippel værelser