Globalstory.dk er i luften

Vi kan nu præsentere jer for en helt ny og opdateret version af platformen globalstory.dk. Siden har fået et nyt lækkert design og en masse nye funktioner, samt et stort kartotek med globale undervisningsmaterialer.

Globalstory.dk - nyt design, nye funktioner

Globalstory.dk er nu klar i en ny og bedre udgave. Tag jer endelig et kig omkring.

Siden har fået nyt design, så den er blevet mere lækker at se på og nemmere for jer at bruge. På forsiden præsenteres I for en række udvalgte historier, som I kan vælge at klikke jer ind på. I kan læse mere om projektet, se en kort introduktionsfilm samt få et overblik over, hvilke lande historierne er fra, ved at klikke på nålene på verdenskortet.  

Historierne er inddelt i de fire globale temaer: Politics, Sustainability, Migration og Identity. Temasiderne indeholder alle globale historier produceret af danske såvel som internationale højskoleelever. Historierne berør udfordringer inden for temaet ud fra en global vinkel, og bidrager alle til en større forståelse for globale udfordringer. 

Siden indeholder også en række tutorials for, hvordan man kan arbejde med god historiefortælling. Under fanen 'Lecture Inspiration' findes et stort kartotek med undervisningsmaterialer, produceret til højskolelærere, der arbejder med at styrke det globale aspekt i undervisningen. Siden kræver et password til login. Password fås ved at sende en mail til password@globalstory.dk. 

Vi håber, at I får rigtig meget glæde af den nye side. Skriv endelig til eg@ffd.dk, hvis I har kommetarer eller spørgsmål. 

Rigtig god læselyst!