Højskolernes Dag

Højskolerne gør særligt opmærksom på sig selv lørdag i uge 18 hvert år med fælles PR og markedsføring op til og i løbet af dagen.

Højskolernes Dag er højskolernes fælles markering af, at man kan besøge en højskole, få rundvisning og måske opleve at være højskoleelev for en dag. Højskolernes Dag er hvert år lørdag i uge 18. 

Der annonceres for Højskolernes Dag ca. 4 uger, før den afholdes. Dette sker primært via outdoorplakater på togstationer og infotainmentskærme i tog og busser.

Man kan deltage i en konkurrence om at vinde 20.000 kr. til et højskoleophold. Alle højskoler får ad den vej kontaktoplysninger på potentielle elever. Vi videresender alle deltagere løbende til den højskole, de har valgt.

Ideer til arrangementer på Højskolernes Dag

  1. Inviter på et måltid mad. I uge 17 har "Folkebevægelsen mod ensomhed" en større national kampagne: "Danmark spiser sammen".

  2. Lav en "Højskolernes Dag"-side på jeres hjemmeside, hvor I skriver om jeres besøgsdag, eller at der desværre ikke er elever på skolen den pågældende dag, men at I kan tilbyde … (fx betalt transport til en anden dag eller lign.)

  3. Tænk gerne Højskolernes Dag sammen med et allerede planlagt internt eller eksternt arrangement. Ingen siger, at det lige skal være "åbent hus". Invitér med til en koncert, som eleverne afholder. Eller aftal med gymnasiet at man kan blive hentet i bus og prøve at være gratis højskoleelev for en dag.

  4. Lad en gruppe tidligere elever lave en rundvisning eller endnu bedre: Et kort undervisningsforløb.

Ideer til arrangementer før Højskolernes Dag

  1. Egne events
    Højskoleeleverne og højskolen laver en event, indsamling, motionsløb, gymnasiedyst, lektiehjælp, m.v.
  2. "Danmark spiser sammen" - fælles event sammen med Folkebevægelsen mod ensomhed
    Bidrag til fællesspisningsarrangementerne i Varde, Aalborg, Aarhus, Odense eller København d. 25. april - fx med fællessang, debatoplæg, foredrag m.v.. Kontakt Søren Børsting på sb@ffd.dk for mere information og kontakt til tovholdere i de enkelte byer.

Sådan er din højskole med

Din Højskole er automatisk med, da den figurerer på listen over alle højskoler, som de interesserede bliver præsenteret for på www.HøjskolernesDag.dk

Bemærk! Dette indhold kræver cookies for at blive vist korrekt.
Læs mere om cookies

Jakob Bonde Rasmussen

Kommunikationschef
Kommunikation

Strategi, kampagner, markedsføring, netværk, ambassadører, events og folkemøder.

undefined undefined undefined