Find det, du er god til

Her kan du finde information og materialer vedrørende Højskolernes fælles markedsføringskampagne - "Find det, du er god til".

Om "Find det, du er god til"

Med budskabet "Find det, du er god til" fortæller højskolerne, at du på et højskoleophold har en unik mulighed for at dyrke dine interesser og dit talent og få noget konkret med dig videre i livet. Du kan finde ud af, hvad du er god til - eller finde ud af, at du er god til noget andet end det, du lige troede. Og det sker i et forpligtende fællesskab med andre unge og i samarbejde med lærere, som brænder for det samme som dig.

Kampagnemateriale

Markedsfør både din skole og Højskolerne på samme tid

Højskolerne skal markedsføre deres forskellighed, men hvis din højskole vil stå på skuldrene af den fælles kampagne: "Find det, du er god til", så vil vi opnå en større synergi i højskolernes samlede kommmunikation, som vil gavne både din egen skole og højskolebevægelsen generelt.

Din højskole kan styrke kampagnen på flere måder:

  • PR: Anvend Menneskelig Talentudvikling og "Find det, du er god til" som indgang til at fortælle om jeres egen højskole
  • Netværk: Kobl skolen og eleverne på kampagnen ved at bestille og anvende T-shirts
  • Ambassadører: Lad tidligere elever være blikfang for skolen i hvid T-shirt med deres eget ord på. Brug dem på hjemmesiden eller i skolens katalog. Husk at spørge om lov, hvis I bruger de kendte personer, der deltager i Højskolernes kampagne!
  • Annoncer: Anvend gerne "Find det, du er god til" i jeres annoncemateriale. Skriv fx Find det, du er god til - tag på Vejle Idrætshøjskole.

Download

Download eksempler på integration af kampagnen


Download skabeloner til "Find det, du er god til"-annoncer


Download skabeloner til tryk på Profil-trøjen

 

Jakob Bonde Rasmussen

Kommunikation
Kommunikationschef
Markedsføring, web, netværk m.v.
jbr@ffd.dk
Tlf. 3336 4039 / 2172 7330
So Me _logo _linkedin2So Me _logo _twitter

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven