FFD's internationale arbejde

FFD har en lang tradition for at arbejde internationalt, både med projekter i udlandet og med projekter i Danmark. På de følgende sider vil du kunne finde information og inspiration fra foreningens globale højskoleprojekter, europæiske initiativer og det nordiske samarbejde.

fag_samfund

FFD's internationale arbejde

Selvom det til tider kan føles som en osteklokke for eleverne at være på højskole, har højskolen også en oplagt mulighed for at give eleverne et bredere udsyn på verden. Det kan være gennem rejser, internationale aktiviteter såsom koncerter, debatter mv. samt mødet med internationale studerende.

På denne del af hjemmesiden kan du læse om FFD's internationale arbejde. Du kan finde tilbud om kurser og seminarer, finde muligheder for støtte til projekter og aktiviteter af international karakter, samt hente inspiration fra tidligere projekter og materiale til undervisning og projekter med internationalt fokus. Det er også her du kan finde information om internationale elever på højskolerne. Du finder flere oplysninger i fanen til venstre.

Søg på ffd.dk

Sara Skovborg Mortensen

Udvikling
International Konsulent
Pædagogisk udvikling, internationale elever og puljemidler
sam@ffd.dk
Tlf.  3336 4262 / 2119 2882
So Me _logo _linkedin2

Evelina Gold

Udvikling
Webredaktør/ web editor, www.globalstory.dk
Tlf. 3336 4268 / 2891 3051
eg@ffd.dk

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven