Højskole udvikler bæredygtigt storkøkken

Publiceret 11-05-2017
Pædagogik og udvikling

Brandbjerg Højskole uddanner til bæredygtighed i storkøkkener. Ikke kun på højskoler men også i kantiner og køkkener i både private virksomheder, på plejehjem, sygehuse osv.

Bæredygtighed handler om meget mere end økologi – det handler også om at købe sine råvarer lokalt, at tage vare på årstidens grøntsager, om tallerkenstørrelse, og om at bruge hele guleroden kreativt

siger Marianne Buus, der er kursusleder på Brandbjerg Højskole

Brandbjerg Højskole har med Køkkenchef Yvonne Deleuran i spidsen de seneste 4 år målrettet arbejdet med at udvikle et storkøkken med fokus på bæredygtighed.

Disse erfaringer deler højskolen ud af og inviterer til et 2-dages kursus for køkkenledere og -ansatte der gerne vil inspireres og have konkrete tips med hjem til eget storkøkken.

 

Læs mere om kurset i Bæredygtigt Storkøkken